Cupa Primarului General al municipiului Chișinău la Rugby-7 (probă olimpică)

ℹ️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău în colaborare cu Federația de Rugby din Republica Moldova a organizat Cupa Primarului General al municipiului Chișinău la Rugby-7 (probă olimpică).
 
🏆Competițiile sau desfășura în baza „Programului de cofinanțare a proiectelor pentru sport și altor activități sportive de nivel local și internațional care prevăd promovarea modului sănătos de viață, selecția și pregătirea sportivilor de performanță, antrenarea populației municipiului Chișinău în practicarea sportului”, iar sportivii din municipiu pe lângă diplome și Cupe, în premieră au beneficiat de echipament sportiv.
 
🏈La competiție au concurat echipe masculine, feminine, inclusiv echipe mixte la diferite categorii de vârstă: U10, U14, U16 și U18. Cu participarea a unui număr de 300 sportivi.
 
💬Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, adresează sincere felicitări sportivilor și antrenorilor instituțiilor noastre pentru rezultatele marcante obținute și reprezentarea la nivelul cel mai înalt atât a municipiului Chișinău.