Curățarea căilor de acces spre instituțiile de învățământ

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a depus toate eforturile pentru a asigura că toți cei implicați în procesul educațional pot circula în siguranță și cu ușurință pe teritoriul instituțiilor de învățământ general. Într-un efort de a crea un mediu sigur pentru copii și tineri, am întreprins măsuri extinse pentru curățarea și pregătirea căilor de acces.
 
Ce am realizat:
 
✨Toate căile de acces spre grădinițe, gimnazii și licee au fost meticulos curățate, eliminând orice obstacol care ar putea pune în pericol siguranța copiilor noștri.
✨ Am presărat drumurile cu un material special antiderapant, asigurându-ne că niciun pas nu este riscant. Astfel, chiar și în condiții meteo dificile, copiii, părinții și cadrele didactice pot traversa teritoriul școlii în siguranță.
 
Adresăm sincere mulțumiri tuturor angajaților instituțiilor de învățământ preșcolar, primar și secundar pentru implicarea lor activă în acest proces. Eforturile lor considerabile și atenția acordată detaliilor au contribuit semnificativ la crearea unui mediu sigur și accesibil pentru toți participanții la procesul educațional.
 
Suntem mândri să vedem cum comunitatea noastră educativă se implică pentru binele comun al copiilor noștri. Accesul sigur la educație este esențial, și împreună am reușit să facem din acest obiectiv o realitate palpabilă.