Curățarea căilor de acces spre instituțiile de învățământ

‼️📣Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău, informează că astăzi, pe teritoriile instituțiilor de învățământ, se desfășoară acțiuni extinse de curățare și dezăpezire a căilor de acces, cu scopul de a restabili activitățile educațional în instituțiile de învățământ general.

📌Acțiuni întreprinse:

✅️Curățarea și Dezăpezirea: Echipe specializate lucrează intensiv pentru a curăța căile de acces, curțile școlare și zonele adiacente instituțiilor de învățământ.

✅️Monitorizarea Situației: DGETS monitorizează continuu situația meteorologică și condițiile din teren pentru a lua măsuri corespunzătoare.

✅️Cooperare Comunitară: DGETS încurajează participarea comunității în aceste eforturi de curățare și solicită sprijinul părinților, profesorilor în a menține siguranța în jurul școlilor.

‼️❄️Menționăm că în contextul condițiilor meteorologice dificile și pentru siguranța elevilor și a personalului didactic, Comisia pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău a decis că elevii vor reveni în sălile de clasă în data de 11 ianuarie. Această măsură a fost luată pentru siguranța tuturor participanților la procesul educațional.

🤝👥𝐀𝐝𝐫𝐞𝐬ă𝐦 𝐬𝐢𝐧𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐦𝐮𝐥ț𝐮𝐦𝐢𝐫𝐢 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮ț𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 î𝐧𝐯ăță𝐦â𝐧𝐭 𝐩𝐫𝐞ș𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫, 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 ș𝐢 𝐬𝐞𝐜𝐮𝐧𝐝𝐚𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯ă î𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬. 𝐄𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 ș𝐢 𝐚𝐭𝐞𝐧ț𝐢𝐚 𝐚𝐜𝐨𝐫𝐝𝐚𝐭ă 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐥𝐚 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫 ș𝐢 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨ț𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐧ț𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau