Curățarea căilor de acces spre instituțiile de învățământ sectorul Ciocana

ℹ️Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău continuă să desfășoare extinse acțiuni de intervenție în contextul condițiilor meteorologice actuale, având ca scop asigurarea unui mediu sigur și accesibil către instituțiile de învățământ general, pentru revenirea la studii începând de mâine, 11 ianuarie. 

📌Astfel:

✅️Echipele de intervenție sunt mobilizate pentru curățarea căilor de acces către școli, licee și grădinițe, pentru a permite desfășurarea activităților educaționale în condiții de siguranță.

✅️Am intervenit rapid pentru a remedia situații precum căderile de copaci și alte obstacole care pot împiedica accesul și pentru a preveni posibile accidente în condiții de îngheț și vânt puternic.

✅️În anumite zone se desfășoară lucrări de lărgire a căilor de acces, asigurând astfel o circulație fluidă și securizată. 

✅️În scopul prevenirii accidentelor de alunecare, am aplicat materiale antiderapante pe căile de acces aflate în pantă, garantând un mediu sigur pentru toți utilizatorii. 

‼️Pe parcursul acestei zile se va interveni la toate instituțiile din sectorul Ciocana pentru continuarea curățării căilor de acces și pregătirea spațiilor educaționale. Scopul nostru principal este de a facilita un cadru optim pentru revenirea copiilor/elevilor și a personalului didactic la procesul educațional și desfășurarea acestuia în condiții sigure.

📣Mai jos aveți atașate imagini care ilustrează situația curentă în sectorul Ciocana din municipiul Chișinău. 

‼️𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭: 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦 𝐜𝐮 𝐫𝐮𝐠ă𝐦𝐢𝐧𝐭𝐞𝐚 𝐜ă𝐭𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮ț𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 î𝐧𝐯ăță𝐦â𝐧𝐭 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐬ă 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐟𝐢𝐜𝐞 ș𝐢 𝐬ă î𝐧𝐥ă𝐭𝐮𝐫𝐞 ț𝐮𝐫ț𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚ț𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐫𝐢𝐭𝐢𝐜𝐞 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐞ș𝐭𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐭 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐮𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐜𝐨𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧ț𝐚 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 ș𝐢 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐥𝐨𝐫, î𝐧 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 î𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐢𝐞𝐭𝐨𝐧𝐢, 𝐢𝐧𝐭𝐫ă𝐫𝐢 î𝐧 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮ț𝐢𝐢 ș𝐢 𝐩𝐞 𝐭𝐫𝐨𝐭𝐮𝐚𝐫𝐞.

🌐Pentru a rămâne informat în permanență cu cele mai actuale și precise informații despre sistemul educațional din Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau.