Curățarea căilor de acces spre instituțiile de învățământ sectorul Rîșcani

ℹ️‼️În scopul asigurării unui mediu sigur și accesibil către instituțiile de învățământ general din sectorul Rîșcani, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău desfășoară extinse acțiuni de deszăpezire și alte intervenții în contextul condițiilor meteorologice actuale.

📌Astfel, se întreprind măsuri semnificative ca începând de mâine, 11 ianuarie, copiii și elevii șă poată reveni la ore în condiții optime.

👥️Echipele de intervenție sunt mobilizate în primul rând pentru curățarea căilor de acces către instituțiile de învățământ general. 

‼️Cu promptitudine, au fost remediate situații precum ruperea și căderea crengilor și alte obstacole care ar putea împiedica accesul la instituțiile generale de învățământ din sectorul Rîșcani.

📍În paralel, în anumite zone ale sectorului Rîșcani, se desfășoară lucrări de lărgire a căilor de acces, contribuind la o circulație sigură în aceste locuri. De asemenea, pentru îndepărtarea gheții și a poleiului de pe trotuare și din curțile instituțiilor se aplică materiale antiderapante.

🟢Vă prezentăm imagini care ilustrează situația curentă la instituțiile de învățământ general din sectorul Rîșcani a municipiului Chișinău. 

‼️𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭: 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦 𝐜𝐮 𝐫𝐮𝐠ă𝐦𝐢𝐧𝐭𝐞𝐚 𝐜ă𝐭𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮ț𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 î𝐧𝐯ăță𝐦â𝐧𝐭 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐬ă 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐟𝐢𝐜𝐞 ș𝐢 𝐬ă î𝐧𝐥ă𝐭𝐮𝐫𝐞 ț𝐮𝐫ț𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚ț𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐫𝐢𝐭𝐢𝐜𝐞 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐞ș𝐭𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐭 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐮𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐜𝐨𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧ț𝐚 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 ș𝐢 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐥𝐨𝐫, î𝐧 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 î𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐢𝐞𝐭𝐨𝐧𝐢, 𝐢𝐧𝐭𝐫ă𝐫𝐢 î𝐧 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮ț𝐢𝐢 ș𝐢 𝐩𝐞 𝐭𝐫𝐨𝐭𝐮𝐚𝐫𝐞.

🌐Pentru a fi mereu la curent cu cele mai actuale și precise informații despre sistemul educațional, vă invităm să ne urmăriți pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau.