Curs gratuit de scriere a propunerilor de granturi

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă informează că sunteți invitat(ă) să participați la cursul gratuit de scriere a propunerilor de granturi, dedicat managerilor de instituții publice sau asociații obștești. Această oportunitate vă oferă șansa de a dobândi cunoștințe practice și instrumente utile pentru elaborarea propunerilor de granturi de succes, contribuind la obținerea finanțării necesare pentru implementarea proiectelor dvs.
 
📅 Detalii Curs:
Formatoare: Olga Morozan, expertă în domeniul granturilor
Înregistrare: Online, completând formularul disponibil la https://tinyurl.com/3nr7jnxh sau la numărul de telefon 022923959.
 
📌 Informații Suplimentare:
Cursul face parte din cadrul Proiectului „CMIEA – Învățăm, Creștem, Reușim”, implementat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău, în parteneriat cu DVV International Moldova, cu asistența financiară a BMZ.
 
Participanții vor beneficia de ghidare din partea unei experte de excepție, Olga Morozan, și vor avea oportunitatea de a învăța tehnici eficiente de scriere a propunerilor de granturi, care să maximizeze șansele de a obține susținere financiară pentru proiectele lor.
 
🤝 Vă încurajăm să vă înregistrați la acest curs pentru a dezvolta abilitățile necesare în atragerea resurselor financiare și pentru a contribui la implementarea cu succes a inițiativelor educaționale