Curs Gratuit pentru Manageri de Instituții Publice și Asociații Obștești!

Sunteți managerul unei instituții publice sau al unei asociații obștești și doriți să învățați cum să elaborați propuneri de granturi de succes? Direcția Generală Educație, Tineret și Sport are o veste excelentă pentru dumneavoastră!
 
Sub îndrumarea unei experte de excepție, Olga Morozan, veți avea oportunitatea de a vă îmbunătăți abilitățile de redactare a propunerilor de granturi, sporind șansele de a obține finanțare pentru proiectele dumneavoastră.
 
La curs vă puteți înregistra online, completând formularul https://tinyurl.com/3nr7jnxh sau la numărul de telefon 022923959.
 
Această inițiativă face parte din cadrul Proiectului „CMIEA – Învățăm, Creștem, Reușim,” desfășurat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău în parteneriat cu DVV International Moldova, cu sprijin financiar din partea BMZ.
 
Nu ratați această oportunitate de a vă dezvolta abilitățile în obținerea de finanțare și în implementarea cu succes a proiectelor dumneavoastră! Înregistrați-vă acum și pregătiți-vă să faceți schimbări pozitive în comunitatea dumneavoastră.