Cursa de alergări dedicată antrenorului emerit din Republica Moldova, Leonid Cucer

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă informează că la data de 28 octombrie, în Parcul Valea Trandafirilor din municipiul Chișinău a avut loc o competiție remarcabilă, Cursa de alergări dedicată Antrenorului Emerit din Republica Moldova, Leonid Cucer. Evenimentul a adunat pasionați ai alergării de la școlile și cluburile sportive din municipiul Chișinău, precum și invitați din alte colțuri ale țării, reunind un impresionant număr de 250 de participanți.

Competiția a inclus patru categorii de distanțe:

  • 500 de metri
  • 1.5 kilometri
  • 3 kilometri
  • 6 kilometri

Aceste distanțe au fost adresate sportivilor de toate vârstele, împărțindu-i în categorii, de la juniori și tineret, până la seniori și veterani.

Evenimentul a fost un tribut adus Antrenorului Emerit Leonid Cucer, o figură de referință în lumea sportului din Republica Moldova. Cucer a fost și rămâne o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi, promovând valorile, disciplina și determinarea în sport.

Felicitări tuturor celor 250 de participanți care au făcut acest eveniment posibil și care au demonstrat că sportul aduce oamenii împreună în moduri extraordinare. Acesta este doar unul dintre multele moduri în care Direcția Generală Educație, Tineret și Sport promovează sănătatea și activitatea fizică în comunitatea noastră.

Suntem mândri de toți cei implicați și așteptăm cu nerăbdare viitoarele evenimente sportive ce vor uni comunitatea în numele mișcării și al sănătății. Felicitări încă o dată și mulțumiri tuturor pentru susținerea și participarea voastră.