Cursul gratuit „Jocul Lumea Comunităților”

Direcția Generală Educație Tineret și Sport invită profesorii de educație civică și istorie, traineri ONG în domeniul proiectelor civice și funcționari publici care lucrează cu societatea civilă să participe la Cursul gratuit „Jocul „Lumea Comunităților”, ce se va desfășura în luna iulie-august 2023.

Acest curs inovator, dezvoltat de experți în educație civică, oferă participanților oportunitatea de a înțelege modul de organizare a comunității și mecanismele pe care le putem aplica pentru a o dezvolta. Prin intermediul jocului, cursanții vor explora conceptele-cheie ale unei comunități funcționale și vor învăța să devină cetățeni utili și mulțumiți de viață.

Grupul-țintă al acestui curs include:

  • Profesori de educație civică și istorie, care doresc să își îmbunătățească abilitățile de predare și să ofere elevilor o perspectivă practică asupra comunității în care trăiesc.
  • Traineri de ONG-uri implicați în proiecte civice, care doresc să învețe strategii și metode inovatoare de implicare a comunității și de promovare a participării civice.
  • Funcționari publici care lucrează în domeniul relațiilor cu societatea civilă, dorind să înțeleagă mai bine nevoile și așteptările cetățenilor și să dezvolte abilități de interacțiune și colaborare cu comunitățile.

Pentru a vă înregistra la acest curs gratuit, vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil la următorul link: https://tinyurl.com/3nr7jnxh