Deschiderea celui de-al cincilea Centru municipal de Tineret

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău este încântată să anunțe deschiderea celui de-al cincilea Centru municipal de Tineret, care va completa oferta de spații și programe destinate tinerilor din toate sectoarele capitalei.

Acest nou centru va oferi tinerilor un loc în care să se întâlnească, să își petreacă timpul liber și să se implice în activități culturale, sportive și de voluntariat. În plus, centrul va organiza și evenimente educative și de dezvoltare personală, cum ar fi ateliere și cursuri de pregătire profesională, pentru a ajuta tinerii să își dezvolte abilitățile și să își găsească vocația.

Cu acest nou centru, toate cele cinci sectoare ale capitalei vor avea o ofertă echilibrată de programe și servicii pentru tineri, adaptate nevoilor și intereselor lor specifice. Suntem convinși că acest nou centru va fi un loc de întâlnire și de dezvoltare pentru tinerii din sectorul Botanica și din întreaga capitală.

Reamintim că bugetul alocat de către Primăria municipiului Chișinău pentru 2023 pe domeniul de tineret este de 60 de milioane de lei.