Deschiderea drumurilor incluziunii: O ședință specială de formare

🌟 Educație și Incluziune: Direcția Generală Educație Tineret și Sport în parteneriat cu Asociația de Jocuri Intelectuale din Republica Moldova au fost gazdele unei ședințe de formare specială astăzi! 🌟
 
Într-un efort deosebit de lăudabil de a promova educația inclusivă și de a aduce în prim-plan drepturile persoanelor cu dizabilități, astăzi, Direcția Generală Educație Tineret și Sport, în colaborare cu Asociația de Jocuri Intelectuale din Republica Moldova, a organizat o ședință de formare pentru grupul de lucru dedicat organizării evenimentelor legate de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.
 
La această importantă întâlnire au participat reprezentanții instituțiilor de învățământ specializate și școlilor auxiliare din municipiul Chișinău. În plus, avem onoarea să menționăm prezența deosebită a doamnei Viorica Negrei, care a subliniat în mod special importanța acestui subiect.
 
Doamna Viorica Negrei a adus în discuție un mesaj puternic și emoționant despre nevoia de a sprijini și de a crea o societate inclusivă în care fiecare individ, indiferent de abilitățile sale, să aibă oportunități egale de dezvoltare și participare activă în viață. Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, care are loc în fiecare an la data de 3 decembrie, este o ocazie specială de a sublinia aceste principii.
 
Această ședință de formare a reprezentat un pas important în pregătirea evenimentelor care vor sărbători această zi crucială. Toate părțile implicate sunt motivate să lucreze împreună pentru a sensibiliza societatea asupra nevoilor și potențialului persoanelor cu dizabilități.
 
Suntem mândri să vedem astfel de inițiative în Republica Moldova și să susținem eforturile de educare și promovare a incluziunii.
 
În curând, vă vom aduce mai multe informații despre evenimentele planificate pentru Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Să ne unim eforturile pentru o lume mai incluzivă și mai bună pentru toți!