Deschiderea schimbului II cu genericul „CASA MARE” !

Vacanța de vară nu este doar o încetare a activităților educaționale ale unui copil. Acesta este un moment activ al socializării sale, o continuitate educației. De aceea asigurarea angajării școlarilor în cadrul taberelor de zi organizate de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău, pe perioada vacanțelor de vară este o direcție prioritară a politicii de stat în domeniul educației copiilor și adolescenților.

La data de 25.06.2022, copiii taberei de odihnă „Poienița veselă”, oaspeții cât și educatorii s-au bucurat de cel mai spectaculos concert ,, Deschiderea solemnă a schimbului II ” cu genericul „CASA MARE” !

Atmosfera incendiară și zâmbetele copiilor au încântat sufletele tuturor .

O surpriză extrem de plăcută au fost dansurile educatorilor, care au demonstrat profesionalism și munca asiduă!

 Spiritul de sărbătoare a culminat cu ieșirea în scenă a celui mai renumit clovn Şuric.

Concertul a fost ca o gură de aer proaspăt în sânul pădurii!

Reamintim că la sfârșitul luni mai, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău au lansat Catalogului E-Xtrașcolar cu activitățile gratuite oferite copiilor și tinerilor din Chișinău pentru perioada verii. Catalogul poate fi accesat gratuit, fără logare și parolă, de pe site-ul www.educatieonline.md sau direct la link-ul www.extrascolar.md. Părinții, elevii și tinerii pot găsi activitățile preferate prin intermediul motorului de căutare interactiv, în baza cuvintelor cheie, vârstei, adresei sau tipului de activitate solicitate.