Descoperă activitățile extrașcolare potrivite pentru copilul tău la Festivalul „Chișinău Sportiv 2024”

ℹ️📣Ești părinte și încă nu ai decis o activitate extrașcolară potrivită pentru copilul tău? Festivalul „Chișinău Sportiv 2024” îți oferă o ocazie unică de a explora zecile de oferte sportive disponibile pentru copiii din municipiul Chișinău.
 
🗓În data de 08 iunie 2024, între orele 11:00-17:00, în Parcul la Izvor, Festivalul „Chișinău Sportiv 2024” va aduna laolaltă cele mai diverse discipline sportive și școli din oraș, oferindu-ți posibilitatea de a cunoaște în detaliu fiecare opțiune și de a alege activitatea potrivită pentru copilul tău.
 
⚽️🏀🎾De la fotbal, baschet și tenis, la înot, atletism și arte marțiale, există ceva pentru fiecare pasionat de mișcare și sport. Fie că îți dorești să încurajezi dezvoltarea abilităților fizice, să promovezi spiritul de echipă sau să oferi copilului tău ocazia de a-și descoperi pasiunea, Festivalul „Chișinău Sportiv 2024” este locul ideal pentru a găsi răspunsurile pe care le cauți.
 
👥️✨️Pe parcursul evenimentului, vei avea oportunitatea de a interacționa cu antrenori și reprezentanți ai școlilor sportive, care vor fi bucuroși să-ți ofere informații suplimentare despre programul, costurile și beneficiile fiecărei activități. Vei putea vedea demonstrații și prezentări ale sportivilor talentați, care te vor inspira și vor arăta potențialul uriaș al sportului în viața copilului tău.
 
🏆💥Festivalul „Chișinău Sportiv 2024” susține promovarea unui stil de viață sănătos și implicarea activă a copiilor în activități sportive!