Descoperă fascinația șahului și jocului de dame alături de campioni la Festivalul Chișinăul Sportiv 2023!

Dacă ești pasionat de șah și joc de dame sau vrei să descoperi secretele acestor jocuri fascinante, te invităm să ne însoțești la Festivalul Chișinăul Sportiv 2023, care va avea loc pe 17 iunie în Parcul la Izvor. Acest eveniment special te va aduce față în față cu adevărate legende ale acestor jocuri de strategie: Ivan Schițco, campion european și mare maestru internațional la șah, și Elena Scovitina, campioană mondială și europeană la joc de dame, maestru Emerit al Sportului.

Festivalul Chișinăul Sportiv 2023 reprezintă o oportunitate unică de a învăța direct de la cei mai buni, de a participa la demonstrații spectaculoase și de a îmbunătăți abilitățile tale în aceste jocuri fascinante. Ivan Schițco și Elena Scovitina vor fi alături de tine pentru a împărtăși din experiența lor vastă și pentru a-ți oferi sfaturi prețioase pentru a-ți îmbunătăți jocul.

Indiferent dacă ești începător sau ai deja o experiență în șah sau jocul de dame, te așteptăm cu brațele deschise să te alături acestui eveniment plin de provocări și excitație. Vei avea ocazia să joci împotriva altor pasionați, să te întreci în turnee și să îți testezi strategiile într-un mediu competitiv și prietenos.

Nu rata ocazia de a cunoaște și a învăța de la cei mai buni! Fii parte a acestei experiențe unice și descoperă fascinația șahului și jocului de dame sub îndrumarea unor campioni remarcabili.