Descoperă magia copilăriei la Tabăra cu sejur de zi „Prichindeii”

Tabăra cu sejur de zi „Prichindei” din incinta Gimnaziului cu profil teatral „Ion Luca Caragiale” și-a deschis ușile pentru elevii municipiului Chișinău în data de 5 iunie.

În primele săptămâni de activitate, copiii s-au implicat în diferite ateliere de creație și  numeroase activități distractive și educative, care au avut rolul de a le stimula imaginația și creativitatea.

Aceștia au participat la jocuri în aer liber, unde s-au implicat în activități sportive și de echipă, promovând astfel spiritul de cooperare și competiția sănătoasă. De asemenea a fost organizat un atelier de creație „Câinele – prietenul omului” la care au participat 30 de elevi din două detașamente ale taberei.

În cadrul taberei copiii sunt încurajați să-și exprime liber ideile și sentimentele, să lege noi prietenii și să-și dezvolte abilitățile sociale. Relațiile interpersonale sănătoase și respectul reciproc sunt promovate zilnic de către personalul instituției.

Așadar, tabăra cu sejur de zi „Prichindei” promite continuarea desfășurării unui program de activități interactiv ce le vor crea copiilor experiențe unice și valoroase.