Descoperă oportunitățile sportive pentru copilul tău la Festivalul Chișinău Sportiv 2023!

Ești părinte și încă nu ai decis o activitate extrașcolară potrivită pentru copilul tău? Festivalul Chișinăul Sportiv 2023 îți oferă o ocazie unică de a explora zecile de oferte sportive disponibile pentru copiii din municipiul Chișinău.

17 iunie 2023, în Parcul la Izvor, Festivalul Chișinău Sportiv 2023 va aduna laolaltă cele mai diverse discipline sportive și școli din oraș, oferindu-ți posibilitatea de a cunoaște în detaliu fiecare opțiune și de a alege activitatea potrivită pentru copilul tău.

Indiferent de interesele sau abilitățile copilului, vei găsi o gamă largă de activități sportive în cadrul festivalului.

De la fotbal, baschet și tenis, la înot, atletism și arte marțiale, există ceva pentru fiecare pasionat de mișcare și sport. Fie că îți dorești să încurajezi dezvoltarea abilităților fizice, să promovezi spiritul de echipă sau să oferi copilului tău ocazia de a-și descoperi pasiunea, Festivalul Chișinăul Sportiv 2023 este locul ideal pentru a găsi răspunsurile pe care le cauți.

Pe parcursul evenimentului, vei avea oportunitatea de a interacționa cu antrenori și reprezentanți ai școlilor sportive, care vor fi bucuroși să-ți ofere informații suplimentare despre programul, costurile și beneficiile fiecărei activități. Vei putea vedea demonstrații și prezentări ale sportivilor talentați, care te vor inspira și vor arăta potențialul uriaș al sportului în viața copilului tău.

Festivalul Chișinăul Sportiv 2023 este organizat în premieră de Direcției Generale Educație, Tineret și Sport sub egida Primăriei municipiului Chișinău, care susține promovarea unui stil de viață sănătos și implicarea activă a copiilor în activități sportive.