Desfășurarea concursului orășenesc la prelucrarea artistică a lemnului

📣Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău este încântată vă informează privitor la desfășurarea concursului orășenesc la prelucrarea artistică a lemnului, organizat de Centrul Orășenesc de Creație Tehnică a Elevilor, la data de 24 februarie 2024.
 
🏫Gazda acestui eveniment a fost Instituția Publică Liceul Teoretic Ginta Latină, care a oferit un cadru propice pentru manifestarea talentului și creativității elevilor.
 
👨‍🏫La concurs au participat elevi talentați de la Centrele de Creație Tehnică din municipiul Chișinău, care au avut oportunitatea de a-și evidenția dibăcia, iscusința și creativitatea în realizarea lucrărilor din lemn și placaj.
 
✍️Jurizarea a fost realizată cu profesionalism și atenție de către un juriu experimentat, care a evaluat fiecare creație în funcție de originalitate, calitatea lucrării și îndemânarea demonstrată de către participanți.
 
🏆Cei mai talentați și creativi elevi au fost recompensați cu diplome de excelență, medalii și cupe, recunoscând astfel efortul și dedicarea lor în arta prelucrării lemnului.
 
‼️Direcția Generală Educație Tineret și Sport felicită pe toți participanții pentru implicare și pentru rezultatele remarcabile obținute la acest concurs.