Dialog cu chișinăuienii

ℹDirecția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău anunță că în acest weekend se vor desfășura manifestări cultural-artistice din cadrul Proiectului „Dialog cu chișinăuienii”, în spațiile publice din Capitală, sectoarele Râșcani și Buiucani.
?Programa 19 iunie 2021:
?10:00-14:00 – Parcul „Alunelul”, str. Calea Ieșilor, 11/4 – Atelier de creație pentru copii „Buburuze confecționate din hârtie colorată”
?11:00-12:00 – Scuarul „Mihai Dolgan” – Expoziție de creație tehnică – Ateliere de creație la aeromodelism și artă decorativă
?11:00-12:30 – Scuarul „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” din str. Miron Costin – Concert dedicat Sărbătorii creștine tradiționale de duminica Mare” Expoziție de lucrări plastice
?11:00 – Scuarul „Ion și Doina Aldea-Teodorovici”Manifestare culturală cu genericul „Luna lui Cireșar”
?12:30 – Lacul Ghidighici – II etapă a Campionatului deschis al mun. Chișinău la iahting (B/F)
?Programa 20 iunie 2021:
?11:00 – Scuarul „Mihai Dolgan” – Activități cultural-artistice dedicate sărbătorii „Ziua medicului și a farmacistului”
?11:00-12:30 – Scuarul „Ciprian Porumbescu” din str.Kiev, 1 – Expoziție de origami și ceramică
Masterclass „Origami
?12:00 – Lacul Ghidighici – III etapă a Campionatului deschis al mun. Chișinău la iahting (B/F)
?Activitățile care vor avea loc în următoarele zile au drept scop valorificarea potențialului artistic al comunităților de artă, prin comunicarea între generațiile de artiști și tinerii cu potențial din aceeași breaslă, promovarea valorilor artistice autohtone, precum și stimularea interesului publicului spectator pentru recunoașterea creațiilor artistice autentice.