Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, cu referire la organizarea activităților extracurriculare cu prilejul sărbătorilor de primăvară în instituțiile de învățământ general din municipiul Chișinău

In scopul menținerii sănătății siguranței copiilor/elevilor întregului personal din instituțiile de învățământ, diminuării riscurilor de infectare cu COVID19, respectării Hotărârilor Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică a Hotărârilor Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică Chișinău în scopul bunei organizări  a activităților prilejuite de sărbătorile de primăvară.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău reiterează faptul că situația pe teritoriul municipiului prin infecția COVID-19 rămâne în continuare alarmantă, cu o creștere a incidenții cazurilor de îmbolnăviri cu forme grave și foarte grave, fiind menținut gradul de alertă „COD ROȘU”.

Fișier atașat: Ordinul nr. 111 din 11.02.2021 „Cu privire la organizarea activităților extrașcolare cu prilejul sărbătorilor de primăvară în instituțiile de învățământ general”