Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău informează despre desfășurarea Concursului Internațional de Creație Literară „UNIVERSUL CUVINTELOR”, ediția a VI-a, 2021

Concursul este organizat de Asociația „Universul Prieteniei” din Iași, România, și își propune ca scop promovarea elevilor cu preocupări literare. ANACEC, în calitate de partener și promotor al proiectului, invită elevii din clasele I – VIII (6 – 14 ani) să participe și să-și prezinte creațiile literare într-o competiție școlară.

În acest context, DGETS dorește să popularizeze, în rândul elevilor, învățătorilor și al profesorilor de limba română din instituțiile din subordine, acest Concurs care oferă oportunități pentru elevii din municipiul Chișinău  de a-și dezvolta competențele culturale și de a-și face cunoscute creațiile literare în spațiul românesc.

Regulamentul de organizare și afișul Concursului Internațional de Creație Literară „UNIVERSUL CUVINTELOR” poate fi accesat pe pagina de Facebook a Concursului.