Mulțumim tuturor persoanelor implicate în procesul de înlăturare a consecințelor intemperiei de ieri seara

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere mulțumiri tuturor persoanelor implicate în procesul de înlăturare a consecințelor intemperiei de ieri seara

Mulțumim celor care nemijlocit au muncit, fie că vorbim de deblocarea drumurilor, de eliminarea crengilor și arborilor care au căzut, fie că vorbim de cei care s-au implicat pentru a acorda asistență medicală urgentă sau au muncit în continuu pentru a înlătura problemele rețelelor afectate, și reconectarea edificiilor la energie electrică. Mulțumim pentru implicare, știm că s-a muncit mult și se muncește în continuare.

Sunt mândru de modul cum ne-am mobilizat cu toții. Vorbim aici de angajați ai instituțiilor educaționale, locuitori ai municipiului, agenți economici, voluntari, dar și de părinți, a menționat Andrei PAVALOI, șef adjunct DGETS. Apreciem enorm efortul tuturor celor care participă activ la înlăturarea consecințelor averselor din 9 august 2022. 

Conform datelor prezentate de conducătorii instituțiilor de învățământ, datorită intervenției prompte, au fost deblocate toate traseele spre instituțiile educaționale, restabilită livrarea energiei electrice în întregime. Totodată, au fost create echipele de intervenție care examinează starea edificiilor pentru a evalua pagubele produse și înlăturarea grabnică a acestora.