Diverse cluburi de interes la Centrul Municipal de Tineret Chișinău

Direcția Generală Educație Tineret și Sport aduce la cunoștință publicului că Centrul Municipal de Tineret Chișinău găzduiește săptămânal o serie de cluburi de interes menite să ofere tinerilor oportunități de învățare într-o atmosferă non-formală și interactivă.
 
Fiecare club are ca scop principal crearea unui spațiu prietenos și dinamic, unde tinerii pot explora interese comune, pot împărtăși idei și pot învăța unii de la alții într-un mod creativ și stimulant.
 
🔹 Agenda cluburilor din această săptămână este disponibilă în imaginea atașată acestui comunicat. Nu ezita să consulți programul și să te înregistrezi la cluburile care te interesează!
 
🔹 Pentru a te înregistra la cluburi, te rugăm să completezi formularul disponibil la următorul link: https://forms.gle/h11LgQgxHCzCUFmp6
 
▪️ Participarea la cluburi este absolut gratuită și deschisă tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani.
 
Te încurajăm să profiți de această oportunitate unică de a te implica în activități interesante și edificatoare, alături de alți tineri dornici să-și dezvolte abilitățile și să-și îmbogățească cunoștințele în diverse domenii.