Două medalii de aur la Campionatele Europene de dans sportiv

ℹ️📣Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vine cu felicitări către echipele de dansatori ai Republicii Moldova pentru realizările remarcabile la Campionatele Europene la Dans Sportiv, desfășurate în data de 13 și 14 aprilie 2024!
 
📌Obținerea locurilor de frunte este cu adevărat impresionant și demonstrează dedicarea și talentul remarcabil în acest domeniu.
 
💃🕺Pregătirea intensă și pasiunea pentru dans au dat roade remarcabile, iar aceste victorii sunt cu siguranță meritul vostru.
 
🏆Campionatul European Adult Standard (WDSF European Dance sport Championship Adult Standard ) la care au participat 56 perechi de sportivi din 29 țări, iar Republica Moldova s-a clasat pe locul I.
 
🏆Campionatul European până la 21 ani zece dansuri (WDSF European Championship Under 21Ten Dance) la care au participat 26 perechi de sportivi din 18 țări, iar Republica Moldova s-a clasat pe locul I.
 
📌De asemenea, zilele acestea Federația Dansului Sportiv din Moldova a desfășurat opt competiții de rating mondial WDSF Open:
✅️WDSF Open Under 21 Standard la care au participat 18 perechi de sportivi, Moldova au obținut locul I si III,
✅️WDSF Open Under 21 Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova au obținut locul III si IV,
✅️WDSF Open Youth Standard la care au participat 36 perechi de sportivi, Moldova au obținut locul IV si V,
✅️WDSF Open Youth Latin la care au participat 45 perechi de sportivi, Moldova au obținut locul I, IV si V,
✅️WDSF Open Junior II Standard la care au participat 32 perechi de sportivi, Moldova au obținut locul II, III si IV,
✅️WDSF Open Junior II Latin la care au participat 33 perechi de sportivi, Moldova au obținut locul I, IV si V,
✅️WDSF Open Junior I Standard la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova au obținut locul I, III si V,
✅️WDSF Open Junior I Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova au obținut locul I, II si V.
 
‼️Le dorim tuturor sportivilor mult succes în competițiile viitoare și să continuați să inspirați și să străluciți pe ringul de dans! Succesul vostru este o sursă de inspirație pentru toți cei implicați în acest domeniu și pentru fanii de dans din întreaga lume.
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau