Echipa Burevestnik este câștigătoarea Cupei municipiului Chișinău la futsal „Primăvara 2023”

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere felicitări Echipei Burevestnik care a devenit câștigătoarea Cupei municipiului Chișinău la futsal „Primăvara 2023”.

Turneul a fost organizat de Primăria municipiului Chișinău și LIGIA FUTSAL, cu sprijinul Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului.

Competițiile s-au desfășurat în perioada 29 aprilie – 03 iunie. La evenimentul de premiere a laureaților turneului echipa Burevestnik a intrat în posesia trofeului principal, pe locul II s-au clasat reprezentanții formației Carpen, pe treapta a III-a a urcat colectivul Băncii comerciale MAIB.

Cel mai bun jucător a fost desemnat Lilian Bulicanu (CS Burevestnic), iar la nominalizarea Cel mai bun tânăr jucător a învins coechipierul acestuia, Dumitru Tomșa. Titlul de Cel mai bun portar i-a revenit lui Dumitru Golban (Carpen), iar Mihai Nartea (MAIB) a devenit golgheterul turneului.

Învingătorii și premianții au primit diplome și cadouri din partea organizatorilor competițiilor.

Pentru cheltuielile ce țin de organizarea și desfășurarea Cupei municipiului Chișinău la futsal „Primăvara 2023 ” din bugetul Primăriei municipiului Chișinău au fost alocați 200 000 lei.