Echipa Națională a Republicii Moldova cucerește argintul în turneul EU NATIONS WATER POLO CUP 2023 U17!

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă informează că echipa națională a Republicii Moldova a obținut medalia de argint în cadrul prestigiosului Turneu EU NATIONS WATER POLO CUP 2023 pentru categoria U17! Această competiție a avut loc în orașul Brno, Republica Cehă, în perioada 26-29 octombrie, și a adunat echipe de top din întreaga Europa.

Echipa Națională a Republicii Moldova a demonstrat determinare, talent și un efort incredibil, obținând o locație de onoare pe podium, clasându-se pe locul al II-lea. Această performanță reprezintă nu doar o victorie personală, ci și o realizare remarcabilă pentru țara noastră în arena internațională a sportului de polo pe apă.

Această medalie de argint reprezintă un tribut adus muncii grele a sportivilor, antrenorilor și tuturor celor implicați în pregătirea și susținerea echipei naționale. Acest succes nu este doar o recunoaștere a eforturilor lor, ci și o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi din Republica Moldova, arătând că visurile mari pot deveni realitate cu determinare și pasiune.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport aduce sincere felicitări echipei Naționale a Republicii Moldova pentru performanța excepțională și pentru faptul că a reprezentat țara noastră cu mândrie în acest turneu internațional de prestigiu. Vă dorim mult succes în continuare și așteptăm cu nerăbdare să vă urmărim în viitoarele competiții, știind că veți continua să ne faceți mândri!🥈🇲🇩🤽‍♂️ #MoldovaPolo #EchipaNaționala #WaterPolo #Performanță