Educație pentru media

ℹ️📣Direcția Generală Educație Tineret și Sport invită profesorii și profesoarele care predau la treapta de liceu să participe la două instruiri în domeniul educației media, organizate de Centrul pentru Jurnalism Independent Moldova.
 
📌Aceste instruiri sunt programate pentru:
✅ 12-14 aprilie 2024
✅ 19-21 aprilie 2024
 
👨‍🏫️Cu formatoarele Loretta Handrabura și Natalia Grîu, participanții vor explora strategii și metode eficiente pentru a integra educația media în procesul de învățare și pentru a promova competențele media printre elevi.
 
‼️Aceste instruiri oferă profesorilor și profesoarelor o oportunitate unică de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele într-un domeniu vital în contextul actual al societății digitale.
 
🔀Formularul de înregistrare este disponibil aici: https://shorturl.at/bknR7
 
ℹ️Participarea la aceste instruiri va contribui la îmbunătățirea calității procesului educațional și va oferi participanților instrumentele necesare pentru a răspunde provocărilor și oportunităților mediului digital în continuă schimbare.
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau