Educație pentru Media

Direcția Generală Educație Tineret și Sport (DGETS) din Chișinău este încântată să anunțe o nouă oportunitate de formare pentru cadrele didactice din municipiu. Programul de formare se axează pe dezvoltarea abilităților în elaborarea proiectelor de lungă durată la disciplina opțională „Educație pentru Media”.

Programul de formare va avea loc la următoarele date și locații:

  • 13 septembrie, 15 septembrie: 16:00 – 19:30
  • 23 septembrie: 14:30 – 18:00
  • Locație: Centrul Cultural America House Chișinău, str. Bănulescu Bodoni 27

Scopul acestei inițiative de formare este să sprijine cadrele didactice în dezvoltarea competențelor necesare pentru a elabora proiecte de lungă durată în cadrul disciplinei opționale „Educație pentru Media”.

Participanții la programul de formare vor avea oportunitatea de a învăța despre cele mai bune practici în elaborarea și implementarea proiectelor educaționale în acest domeniu. Vor beneficia de ghidare și resurse pentru a dezvolta planuri de lecție și proiecte care să încurajeze gândirea critică și creativitatea elevilor în ceea ce privește mediul media înconjurător.

Pentru a vă înregistra la acest program de formare, vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil aici: https://forms.gle/TjDGq2GcJrEf9evDA