Elevii de azi – Salvatorii de mâine

📢 Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă invită la a doua ediție a concursului de prim ajutor pentru elevi: „Elevii de azi – Salvatorii de mâine”!
 
🗓️ Data și ora: 27 aprilie 2024, începând cu orele 11:00.
📍 Locația: Str. Andrei Doga 27, Chișinău.
⏱️ Durata: Concursul va avea o durată estimativă de 3-4 ore.
 
👩‍⚕️👨‍⚕️ Este un eveniment unic în țară, organizat de Crucea Roșie, dedicat dezvoltării abilităților de prim ajutor ale elevilor noștri.
 
🎉 Avem deosebita plăcere să vă avem alături de noi pentru a ne bucura împreună de succesele elevilor noștri!
 
🚑 Concursul „Elevii de azi – Salvatorii de mâine” oferă elevilor oportunitatea de a-și demonstra abilitățile în domeniul primului ajutor și de a promova sănătatea și siguranța în comunitate.
 
🏆 Participarea la acest concurs este nu doar o experiență educativă valoroasă, ci și un pas important către formarea unor viitori salvatori și profesioniști în domeniul sănătății.
 
🎓 Direcția Generală Educație, Tineret și Sport încurajează implicarea și participarea elevilor și a cadrelor didactice la acest eveniment deosebit. Vă așteptăm cu entuziasm la a doua ediție a concursului „Elevii de azi – Salvatorii de mâine”!
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau