Elevii Liceului Internat Municipal Cu Profil Sportiv scriu istorie la Campionatul Republicii Moldova lupte libere U-20

Elevii Liceului Internat Municipal Cu Profil Sportiv au reprezentat cu succes instituția la Campionatul Național de Lupte Libere U-20, clasându-se pe locul I pe echipe dintr-un total de 20 de organizații participante.

Echipa noastră a obținut un total de 11 medalii, dintre care 4 de aur, 6 de argint și 1 de bronz, în diferite categorii de greutate. Performanța remarcabilă a elevilor noștri demonstrează nu numai talentul lor, ci și dedicarea, disciplina și munca grea pe care o depun în sala de antrenament în fiecare zi.

Suntem mândri să fim parte a acestei istorii scrise de elevii noștri și vrem să îi felicităm pentru performanța remarcabilă obținută. Îi dorim succes în continuare și suntem convinși că vor reprezenta cu succes municipiul Chișinău și în viitoarele competiții.

Mulțumim și antrenorilor, părinților și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei performanțe remarcabile. Suntem dedicați continuării eforturilor noastre în sprijinul tinerilor sportivi și promovării unui stil de viață sănătos și activ în comunitatea noastră.