Elevii municipiului Chișinău se numără printre cei mai talentați la biologie

Elevii municipiului Chișinău se numără printre cei mai talentați la biologie, după ce au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Republicană de Biologie. În cadrul competiției, care a avut loc recent, elevii noștri au reușit să se claseze pe podium, obținând un număr impresionant de 19 locuri premiante.

Această performanță reprezintă un motiv de mândrie nu doar pentru acești elevi talentați, ci și pentru toți cei implicați (profesori, părinți). Este o dovadă a faptului că sistemul educațional din municipiul Chișinău este capabil să ofere o pregătire de înaltă calitate și să-i pregătească pe elevi pentru cele mai importante competiții naționale.

Rezultatele obținute de elevii din municipiul Chișinău la Olimpiada Republicană de Biologie demonstrează talentul, dăruirea și perseverența acestora. Îi felicităm pe toți premianții acestui eveniment și în special pe cei 19 elevi care au reușit să se claseze pe podium. Suntem convinși că acești tineri vor continua să obțină performanțe remarcabile în viitor și că vor reprezenta cu mândrie municipiul Chișinău și țara noastră în competițiile internaționale.

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău aduce sincere felicitări tuturor celor implicați în pregătirea și sprijinirea acestor elevi și le dorim mult succes în continuare!

Lista premianților Olimpiadei Republicane la Biologie, anul 2023, poate fi accesată aici.