Evenimentul de lansare a primului Centru Municipal de Învățare și Educație a Adulților

Primăria municipiului Chișinău și Direcția Generală Educație, Tineret și Sport în parteneriat cu DVV International Moldova are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul de lansare a primului Centru Municipal de Învățare și Educație a Adulților din Republica Moldova, care se va desfășura mâine, 26 aprilie 2023, 11.00 – 13:20, Str. Matei Basarab, 14, în incinta Liceului Teoretic „Matei Basarab”.

Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților are la bază memorandumul privind înțelegerea și cooperarea reciprocă încheiat între Primăria Municipiului Chișinău și Reprezentanța Asociației Germane pentru Educația Adulților în Republica Moldova AO „DVV International Moldova” cu scopul de a realiza cel de-al patrulea obiectiv al Agendei 2030 pentru Dezvoltarea Durabilă, și anume promovarea valorii procesului de învățare și educație a adulților și a învățării pe tot parcursul vieții. Astfel, Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților, este primul hub educațional inovativ din Republica Moldova, care asigură accesul cetățenilor din municipiu la oportunități de învățare și educație de calitate a adulților, o componentă esențială pentru dezvoltarea capitalului uman al orașului.

Evenimentul are drept scop informarea participanților cu privire la oferta educațională anuală a centrului și stabilirea parteneriatelor strategice în vederea atragerii unui număr cât mai mare de beneficiari, și anume adulți aflați în proces de căutare de muncă, profesioniștii interesați de a-și dezvolta competențele profesionale și civice și orice cetățean interesat de învățarea pe tot parcursul vieții. Printre invitații noștri se numără instituții guvernamentale, instituții publice, reprezentanți ai societății civile locale și internaționale și mass-media.
Adulții din municipiul Chișinău sunt invitați la sesiunile gratuite desfășurate în cadrul noului centru (12:00-13:20):


• Lecție de limba engleză pentru începători
• Workshop: Elaborarea unui CV convingător
• Workshop: Instrumente digitale pentru avansarea în carieră
• Sesiune de informare: Trăiește sănătos, mănâncă inteligent

Formular de înregistrare: https://shorturl.at/gtFST
Detalii de contact: 022/ 20-16-04 cmiea.dgets@gmail.com