Examenul național de absolvire a gimnaziului la matematică

Astăzi,  08 iunie 2023, dorim să vă transmitem un mesaj de susținere și încurajare în timpul celui de-al doilea examen din sesiunea de absolvire a gimnaziului, anul de studii 2022-2023.

Vă dorim tuturor succes maxim în această etapă importantă a vieții voastre școlare. Aveți încredere în voi și în puterea voastră de a rezolva problemele și de a găsi soluții. Fiecare răspuns corect și fiecare efort depus vă apropie mai mult de reușită și de atingerea obiectivelor voastre.

Vă informăm că următorul examen, la disciplina „Limba de instruire”, va avea loc pe data de 12 iunie. Vă încurajăm să vă mențineți concentrarea și să vă pregătiți cu încredere pentru acesta. Suntem alături de voi și vă susținem în fiecare pas al acestei călătorii academice.

Reamintim că peste 8000 de elevi din municipiul Chișinău vor susține examenele naționale de absolvire a gimnaziului, anul de studii 2022-2023, în 127 de centre de examene, în perioada 5-15 iunie.

În numele Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău, vă dorim tuturor elevilor mult succes în examenele voastre. Suntem convinși că veți reuși să vă evidențiați abilitățile și cunoștințele dobândite în timpul anilor de studiu și că veți deschide noi uși către un viitor promițător.

Sunteți tineri talentați și determinați, iar noi suntem alături de voi în această călătorie extraordinară a cunoașterii.