Expoziția națională „Fabricat în Moldova”

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport își exprimă susținerea pentru producătorii locali și mediul de afaceri la cea mai așteptată expoziție națională „𝗙𝗮𝗯𝗿𝗶𝗰𝗮𝘁 𝗶̂𝗻 𝗠𝗼𝗹𝗱𝗼𝘃𝗮”. Evenimentul se va desfășura în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2024, la CIE Moldexpo (mun. Chișinău, str. Ghioceilor 1).

Expoziția este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în coordonare cu Guvernul Republicii Moldova.

„Fabricat în Moldova” a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendințe de dezvoltare a pieţei de produse și servicii în Republica Moldova. Devenind cea mai mare expoziție națională, aceasta poate fi pe bună dreptate denumită oglinda pieței moldovenești, imaginea comunității de afaceri, locul reuniunii atât a specialiștilor, cât și a reprezentanților businessului.

Ediția curentă a expoziției va găzdui tradițional, un program amplu de afaceri, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte actuale atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens, vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare și conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice.

În cadrul expoziției vor participa circa 400 de agenți economici și 15 Consilii raionale cu standuri colective din toate regiunile republicii.

Pentru informații suplimentare – https://cutt.ly/gwLUDG9e