Faza doi a proiectului Educație Online va suplini biblioteca digitală cu aproximativ 3.000 de lecții video noi, pentru elevii claselor I-XII, la 15 discipline

Faza doi a proiectului Educație Online va suplini biblioteca digitală cu aproximativ 3.000 de lecții video noi, pentru elevii claselor I-XII, la 15 discipline, inclusiv profil real / profil umanistic (pentru nivelul de învățământ general). Lecțiile înregistrate sunt atât în limba română, cât și în limba rusă.

De asemenea, platformă va fi în continuare suplinită cu suporturi didactice deschise, dar și cu materiale video la rubricile precum: siguranța online, educația parentală, sfatul psihologului, sfatul logopedului și pregătire pentru examene.

Etapa a doua a proiectului Educație Online este implementată de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău, cu suportul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Universitatea Tehnică a Moldovei, Centrul Tehnologiilor Informaționale și Comunicaționale în Educație, Clasa Viitorului, Tekwill, Crunchyroll și Academia de Inovare și Schimbare prin Educație.