Felicitări cu prilejul zilei profesionale „Ziua funcționarului public”

Stimați colegi,

Cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua funcționarului public”, doresc să adresez cele mai sincere felicitări tuturor funcționarilor publici din cadrul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport și să exprim recunoștința mea pentru dedicarea și profesionalismul de care dați dovadă în activitatea voastră zilnică.

În calitate de funcționari publici, sunteți pilonul esențial al sistemului administrativ și jucați un rol vital în dezvoltarea comunităților noastre. Prin munca voastră asiduă și angajamentul față de serviciul public, contribuiți la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și la dezvoltarea societății în ansamblu.

Vreau să subliniez importanța pe care o are munca voastră în domeniul educației, tineretului și sportului. Prin eforturile voastre, facilitați accesul la educație de calitate, susțineți dezvoltarea personală a tinerilor și promovați un stil de viață sănătos prin activități sportive și recreative. Acestea sunt contribuții inestimabile pentru dezvoltarea societății noastre și pentru viitorul nostru comun.

Astăzi, vă încurajez să sărbătoriți realizările voastre și să reflectați asupra impactului pozitiv pe care îl aveți în comunitatea noastră. Munca voastră merită să fie recunoscută și apreciată, iar ziua de astăzi este o oportunitate de a face acest lucru.

Vă mulțumesc pentru eforturile voastre constante, pentru profesionalismul de care dați dovadă și pentru angajamentul vostru în serviciul public. Să aveți parte de o zi minunată de sărbătoare, înconjurată de aprecierea și recunoștința colegilor.

Cu respect,

Andrei Pavaloi

Șef adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport