Felicitări Instituției de Educație Timpurie nr. 103 cu ocazia jubileului de 55 de ani de la fondare

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău adresează cele mai călduroase felicitări Instituției de Educație Timpurie nr. 103 cu ocazia jubileului de 55 de ani de la fondare!

Este o ocazie deosebită pentru a sărbători realizările și angajamentul membrilor acestei comunități educaționale față de educarea și dezvoltarea copiilor timp de peste cinci decenii.

Eforturile și devotamentul dumneavoastră nu au trecut neobservate. Ați creat un mediu sigur, plin de căldură și de învățare, în care fiecare copil are ocazia de a crește în armonie, de a descoperi lumea și de a-și dezvolta talentele și abilitățile. De asemenea, ați înțeles nevoile individuale ale fiecărui copil și ați căutat mereu metode inovatoare de predare și învățare. În acești ani de activitate ați fost piloni de încredere în viața multor generații de copii și ați influențat pozitiv comunitatea înconjurătoare.

Dezvoltarea IET nr. 103 se datorează nemijlocit și suportului necondiționat al Primăriei municipiului Chișinău din ultimii ani, perioadă în care s-au realizat multe lucruri frumoase și anume: redeschiderea a patru grupe, construcția unui pavilion dublu, reparația blocului alimentar, reparația coridorului, dotarea a patru grupe cu mobilă, paturi cu 3 nivele, mese și scaune pentru copii, dulapuri pentru copii, dulapuri pentru centre de activitate.

Sincere felicitări pentru toate realizările și pentru munca de neînlocuit în educarea și formarea preșcolarilor. Sperăm că această aniversare va fi doar un punct de plecare pentru încă multe decenii de succes și de influență pozitivă în viața copiilor.