Felicitări Instituției de Educație Timpurie nr. 138 cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate!

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău adresează cele mai călduroase felicitări Instituției de Educație Timpurie nr. 138 cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate! Prin munca dumneavoastră asiduă și pasiunea pentru educație, ați modelat vieți, ați oferit cunoștințe și ați inspirat generații întregi de copii.

Cincizeci de ani de educație dedicată și de contribuții semnificative la formarea tinerei generații din municipiul Chișinău merită tot respectul nostru. Sunteți o sursă de entuziasm pentru noi toți, iar dedicarea dumneavoastră ne motivează să continuăm investiția în educație și în viitorul copiilor noștri.

Această aniversare reprezintă un moment de reflecție asupra succeselor remarcabile și a impactului pe care l-ați avut în viețile copiilor, părinților și comunității în ansamblu.

Educația este temelia pe care se clădește viitorul, iar dumneavoastră, echipa IET nr. 138, ați fost arhitecții acestei fundații solide. Prin fiecare râs de copil, fiecare realizare și fiecare vis împlinit, ați confirmat importanța inestimabilă a educației în formarea unei societăți mai bune și mai înțelegătoare.

Vă dorim să continuați a fi o sursă de inspirație pentru toți și să vă bucurați de fiecare moment din această călătorie minunată a educației. Fie ca următoarele decenii să vă aducă și mai multe realizări, sănătate și bucurii!

Cu ales respect,
Viorica Negrei,
Șef adjunct Direcția Generală Educație, Tineret și Sport