Festivalul-concurs municipal „La Fântâna Dorului”

În perioada 31.03 – 01.04.23 în incinta IPLT „O.Ghibu” s-a desfășurat Festivalul-concurs municipal „La Fântâna Dorului” (ediția a XXV-a).

Etapa municipală a întrunit 60 formații artistice de copii din instituțiile de învățământ primar, secundar și extrașcolar: orchestre de muzică populară, ansambluri de fluierași, colective coregrafice și formații folclorice. Comisia de jurizare a menționat evoluția formațiilor de la o ediție la alta, prin valoarea materialului folcloric prezentat în scenă, măiestria interpretativă și realizarea scenică a programului, ținuta scenică, originalitatea evoluării, precum și portul popular.

Aducem sincere mulțumiri cadrelor didactice care au pregătit formațiile artistice de copii pentru concurs, cadrelor manageriale pentru susținerea lor, precum și părinților pentru implicarea copiilor în activități de promovare a tradițiilor populare.

Rezultatele obținute demonstrează talentul, dăruirea și munca depusă de către copii zi de zi pentru a aduce în fața spectatorului clipe de revelație.

 Lista câștigătorilor Festivalul-concurs municipal „La Fântâna Dorului” o găsiți în fișierul atașat – Total Concurs