Festivalul de creativitate pentru copii “Viața Împreuna”

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău în parteneriat cu Asociația obștească “VITA” anunță înregistrarea doritorilor de a participa la Festivalul de creativitate pentru copii “Viața Împreuna” în format online.

Perioada de înregistrare a formularelor de participare până la 01 Martie 2022, iar finalul festivalului cu un mega concert din 15 participanți (finaliști ) care vor lupta pentru primul loc din incinta festivalului și șansa de a participa în festivalul Internațional v-a avea loc pe 28 mai 2022 În incinta Hotelului Radisson blue.

Scopul de bază a festivalului este promovarea Societății incluzive din cadrul instituțiilor de învățământ a Municipiului precum și dezvoltarea copiilor prin incinta creativității în deosebi a cântecului și Dansului.

Pentru a putea participa la un festival doritorii trebuie să îndeplinească formularul din linkul de mai jos pentru orice informații adiționale despre desfășurarea festivalului puteți să ne contactați prin : tel – 0 (69) 120015 mail – vita2003@gmail.com.

Formular de participare – https://forms.gle/YVJ9mB2sSCwX1YSW6