Festivalul de Film în aer liber

Centrul Municipal de Tineret al Direcției Generale Educație Tineret și Sport are plăcerea de a vă anunța că în sectoarele Botanica și Buiucani din Chișinău va avea loc săptămânal Festivalul de Film în aer liber. Evenimentul va avea loc în zonele de agrement și va oferi posibilitatea publicului de a se bucura de proiecții de film gratuite.

Sectorul Buiucani va găzdui proiecțiile în Pădurea-Parc „Butoiaș”, cu intrare din strada O. Ghibu. Vă invităm să participați în zilele de vineri 23 iunie și 30 iunie, începând cu ora 20:30.

Sectorul Botanica va găzdui proiecțiile în Grădina Publică „Sarmizegetusa”. Vă invităm să participați în zilele de sâmbătă 24 iunie și 1 iulie, începând cu ora 20:30.

La acest festival, filmele care vor fi vizionate vor fi alese împreună cu spectatorii, oferindu-le oportunitatea de a se implica în procesul de selecție și de a-și exprima preferințele.

Festivalul de Film în aer liber reprezintă o oportunitate minunată pentru iubitorii de cinema din Chișinău de a se bucura de proiecții într-un cadru pitoresc și de a petrece momente pline de magie alături de prieteni și familie.

Vă așteptăm cu drag în sectoarele Botanica și Buiucani pentru a trăi experiențe cinematografice de neuitat. Participarea la proiecții este gratuită, iar atmosfera va fi una relaxantă și plină de bucurie.