Festivalul Internațional de Dans Sportiv „Chișinău International Open 2023”

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce la cunoștință că în data de 3 decembrie 2023, la Palatul Republicii a avut loc Festivalul Internațional de Dans Sportiv „Chișinău International Open 2023”.
 
Acest evenimentul, organizat de Asociația de Dans din Moldova, în colaborare cu Primăria municipiului Chișinău, a inclus și desfășurarea Cupei Europei, a Organizației Internaționale de Dans Sportiv (IDSA), la care au participat perechi de dansatori din Ucraina, Polonia, Italia și Republica Moldova.
 
Echipa câștigătoare a IDSA European Cup Youth & Adult a fost reprezentată de perechea din Republica Moldova, Buga Nichita și Bălțatu Nadejda, elevi la IP Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”, din subordinea DGETS. Aceștia sunt membri ai clubului de dans „Elegance”, sub îndrumarea conducătorului Popovici Anatol.
 
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport transmite sincere felicitări câștigătorilor pentru realizările lor remarcabile și le urează mult succes la concursurile viitoare!