Festivalul Internațional de Limbă și Cultură „Culorile Lumii”

Administrația Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău a fost într-o vizită de lucru la București pentru schimb de experiență, dar și pentru a participa la cea de-a 21-a ediție a Festivalului Internațional de Limbă și Cultură „Culorile Lumii”.

Acest festival este o sărbătoare a talentelor din întreaga lume, care le oferă elevilor o platformă pentru a-și exprima creativitatea și a interacționa cu tineri din alte medii culturale.

La ediția din acest an au participat peste 100 de elevi din 11 state, inclusiv din Republica Moldova. Elevii au cântat și dansat pentru pace și iubire, în fața a peste 1000 de spectatori. Evenimentul a fost organizat de Fundația „Lumina Instituții de Învățământ”, în parteneriat cu „Asociația pentru Dialog și Valori Universale”.

Prin astfel de evenimente se promovează nu doar diversitatea culturală, ci și colaborarea și schimbul de idei, devenind astfel o oportunitate valoroasă pentru promovarea înțelegerii reciproce și consolidarea legăturilor dintre diverse comunități globale.