Festivalul Municipal de Teatru pentru Tineri „OSTENDE”

ℹ️📣Centrul Municipal de Tineret Chișinău, sub egida Direcției Generale Educație, Tineret și Sport din municipiul Chișinău și Primăria municipiului Chișinău, are plăcerea să anunțe desfășurarea celei de-a opta ediții a Festivalului Municipal de Teatru pentru Tineri „OSTENDE”!
 
‼️Intrarea la eveniment este gratuită. Pentru a participa, trebuie doar să îți rezervezi un loc completând un formular de înscriere disponibil aici – https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfcIaw8HJXmCL…/viewform
 
🎭Festivalul „OSTENDE” este un eveniment anual deosebit care aduce împreună tineri pasionați de arta teatrală, oferindu-le o platformă valoroasă pentru a-și exprima creativitatea și talentul.
 
🎉În perioada 27 – 29 martie, tinerii participanți vor fi implicați într-o serie de trei workshopuri tematice, facilitate de personalități de renume din domeniul artistic:
 
🎙️ Doamna Mihaela Strîmbeanu, distinsă cu titlul de Artist Emerit, va modera workshopul cu genericul „Arta vorbirii”.
🎭 Domnul Eugeniu Matcovschi, actor și Artist Emerit, va modera workshopul cu genericul „Arta scenică”.
🌟 Doamna Angela Ciobanu, distinsă cu titlurile de Artistă a Poporului și Artist Emerită, va modera workshopul cu genericul „Arta actorului”.
 
🗓Până la data de 5 martie, trupele interesate de participarea în cadrul festivalului au completat formularul de înregistrare. După o analiză atentă a materialelor video trimise, au fost selectate trupele de teatru care vor fi incluse în programul festivalului concurs.
 
‼️Evoluarea trupelor va avea loc sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 11:00 la Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale, strada Mihai Eminescu 5.🎉🎭