Festivalul Municipal de Teatru pentru Tineri „OSTENDE”

ℹ️📣Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă informează că cele 3 workshop-uri tematice din cadrul Festivalului Municipal de Teatru pentru Tineri „OSTENDE” continuă să ofere oportunități de învățare și inspirație tinerilor pasionați de arta teatrală!
 
✅️Arta Actorului cu Angela Ciobanu: În acest workshop captivant, participanții au ocazia să exploreze și să înțeleagă profunzimea artei interpretative alături de Angela Ciobanu, o prezență emblematică în lumea teatrului.
✅️Arta Vorbirii cu Mihaela Strâmbeanu: În acest workshop dedicat artei vorbirii, participanții au șansa de a lucra alături de Mihaela Strâmbeanu, o profesionistă cu o vastă experiență în domeniul vocal.
✅️Arta Scenică cu Eugeniu Matcovschi: În cadrul acestui workshop incitant, participanții explorează tainele artei scenice alături de Eugeniu Matcovschi, un actor renumit în peisajul teatral.
 
👨‍🏫Fiecare workshop promite să ofere participanților o experiență educațională și inspirațională, consolidând angajamentul continuu al Festivalului Municipal de Teatru pentru Tineri „OSTENDE” în promovarea și susținerea tinerilor talente în domeniul teatrului.
 
📅 Evoluarea trupelor va avea loc sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 11:00 la Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale, strada Mihai Eminescu 5.
 
🔀Dacă vrei să susții acești tineri talentați, te așteptăm la festival! Intrarea la eveniment este gratuită. E nevoie doar să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere disponibil aici: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfcIaw8HJX…/viewform…