Festivalul Municipal de Teatru pentru Tineri ,,OSTENDE” ediția a VII-a

Centrul Municipal de Tineret Chișinău al Direcției Generale Educație Tineret și Sport anunță desfășurarea celei de-a VII-a ediții a Festivalului Municipal de Teatru pentru Tineri ,,OSTENDE”.

Evenimentul va avea loc în data de 27 mai 2023, începând cu ora 11:00, la Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale”. Festivalul aduce pe scenă 6 trupe de teatru, pregătite să impresioneze publicul cu prestații artistice deosebite.

Te invităm să petreci timpul alături de noi la Teatru și să te bucuri de talentul tinerilor actori din Chișinău. Festivalul ,,OSTENDE” reprezintă o oportunitate unică de a descoperi noi talente și de a experimenta emoțiile și frumusețea teatrului.

Intrarea la eveniment este liberă, însă îți recomandăm să îți rezervi un loc din timp, deoarece numărul locurilor este limitat. Poți completa formularul de rezervare a locului pentru tine și prietenii tăi accesând link-ul: https://forms.gle/Exj2CGw4uHCVWP4W7

Te așteptăm cu drag la Festivalul Municipal de Teatru pentru Tineri ,,OSTENDE”! Fii parte din această experiență extraordinară și bucură-te de frumusețea teatrului într-un cadru captivant!

Pentru mai multe detalii despre festival și programul complet al evenimentului, te invităm să accesezi pagina evenimentului pe rețeaua de socializare Facebook: https://fb.me/e/2U71hUtdn