Festivalul toamnei

Toamna este perioada unică din an care oferă un tablou perfect de culori și peisaje spectaculoase. La data de 01 noiembrie 2022, copiii din Instituția de Educație Timpurie nr.225 au creat în curtea instituției un colțișor tomnatic care i-a oprit pe toți din mersul grăbit al lucrurilor, făcându-i să se oprească pe câteva clipe și să admire lucrurile mai mici și mai mari prezentate în cadrul expoziției Festivalul toamnei, ajuns la cea de-a patra ediție.
Creativitatea și imaginația copiilor nu are limite – lucru demonstrat din nou prin implicarea acestora. Posterele, desenele, colajele și versurile proprii alcătuite i-au făcut pe toți să aprecieze încă un pic mai mult miracolele acestui anotimp.
A fost o zi minunată, în care copii frumoși și părinți dedicați s-au implicat pentru a realiza împreună activități simpatice propuse de educatoarele grupelor!
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere mulțumiri educatorilor, părinților și copiilor care s-au dovedit a fi sufletul întregii manifestări și speră că «Festivalul toamnei» va rămâne o tradiție pentru grădinița lor.
Vă mulțumim tuturor pentru implicare și valorificarea potențialului creativ!