Festivalului Național de Teatru Social, ediția a XII-a

ℹ️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău invită să înscrii echipa ta la Festivalului Național de Teatru Social, ediția a XII-a, anul 2022-2023
🆙️Scopul Festivalului Național de Teatru Social este de a dezvolta în rândul tinerilor abilitatea de a analiza problemele cu care se confruntă, de a identifica soluții printr-o medotă creativă în forma unei scene de teatru.
📌Festivalul Național de Teatru Social, ediția a XII-a, va avea șapte etape de lucru, în perioada octombrie 2022 – martie 2023:
1. Participarea la primul atelier de lucru în tehnici de teatru social și crearea de mesaj a scenelor de teatru (Chișinău)
2. Crearea scenelor de teatru social (local)
3. Participarea la al doilea atelier de lucru în tehnici de teatru social și crearea de mesaj a scenelor de teatru la nivel regional pentru nord, centru și sud (regional)
4. Prezentarea scenei de teatru în școli și localități (local)
5. Participarea la instruirea liderilor comunitari, liderii celor mai active echipe vor fi invitați pentru 3 zile de instruire (Chișinău)
6. Festivalul Național de Teatru Social în Chișinău, echipele cele mai active vor fi invitate la un teatru în Chișinău unde vor prezenta scena lor și vor discuta despre problema identificată cu un public de 500 oameni inclusiv de factorii de decizie. (Chișinău)
7. Evaluarea proiectului, eveniment de o zi unde liderii își vor împărtăși succesele. (Chișinău)
📌Cine poate aplica:
Echipe din orice instituție de învățământ – școală/gimnaziu/liceu din Moldova; centre de creație; reprezentanți ai centrelor de refugiați.
📌Componența echipei:
Echipa trebuie să fie formată de minim 8 până la 20 tineri (cu vârste cuprinse între 12-18 ani), minim 1 refugiat (cu vârsta cuprinsă între 12 -35 ani), un lider de echipă și un profesor.
▶️Cum înregistrați echipa pentru a participa:
💬​Liderul echipei va completa Formularul de înscriere la Festivalul Național de Teatru Social disponibil aici: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeoNoLpoR3zP2…/viewform până la data de 19.10.2022