Festivitatea de premiere a participanților Concursului „Pedagogul Anului 2022”

🗓Astăzi, 04 octombrie 2022, șefii adjuncți ai Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău, Viorica Negrei și Andrei Pavaloi au participat la festivitatea de premiere a participanților Concursului „Pedagogul Anului 2022”. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educației și Cercetării și a întrunit peste 600 de cadre didactice și de conducere.
 
🧑‍🏫Mândria sistemului educațional din Chișinău e că toți învingătorii la etapa municipală au devenit laureați ai concursului național.
 
✅️Astfel, Premiul mare „Pedagogul Anului 2022” a fost acordat dnei Elena Vorotneac, profesoară de limba și literatura română la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”.
 
✅️Totodată, Premiul mare la categoria „Învățătorul anului 2022”, a fost acordat dnei #Diana_Carauș, învățătoare la Școala primară nr. 152 „Pas cu Pas”.
 
✅️Locul III, a fost acordat dnei #Alla_Vlasova, educatoare în cadrul instituției de educație timpurie Nr. 89.
 
📢În acest context, #DGETS exprimă cuvinte de recunoștință învingătorilor și tuturor celora care își dedică viața, cunoștințele și creativitatea pentru cea mai frumoasă planetă -Copilăria!!!
 
🙋‍♂️Dragi educatori, învățători, profesori, Vă mulțumim pentru munca nobilă, lumina și dragostea oferită cu atâta har discipolilor Dumneavoastră.
 
💬Vă felicităm cu această ocazie, dorindu-vă să aveți mereu parte de inspirație și entuziasm, perseverență și valorificarea propriilor idei. La mulți ani!