Festivitatea dedicată Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ

📢Stimați reprezentanți ai mass-media, comunității civile și educaționale!
 
🗓Sâmbătă, 08 octombrie 2022, cu începere de la ora 14:00, la Palatului Național „Nicolae Sulac”, Primăria municipiului Chișinău alături de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport organizează Festivitatea dedicată Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ, în cadrul căreia vor fi premiați învingătorii Concursului „Pedagogul anului 2022” ediția a XVIII-a” și „DIRIGINTE DRAG PĂRINTE”.
 
📌Gazda evenimentului:
▶️Ion CEBAN, Primar General al Primăriei Municipiului Chișinău
 
📌La eveniment vor participa:
▶️Angela CUTASEVICI, Viceprimara de ramură al municipiului Chișinău
▶️Andrei PAVALOI, Șef adjunct DGETS;
Cadre didactice și de conducere din instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău.
 
🧑‍🏫În cadrul festivități, tinerii specialiști și mentorii lor, profesorii, învățătorii și educatorii instituțiilor de învățământ din municipiul Chișinău vor fi felicitați în mod festiv pentru munca nobilă, responsabilitatea și fidelitatea față de profesie, pentru efortul zilnic depus în educația tinerei generații în spiritul valorilor naționale și universale.
 
📺Vizibilitate/ Media:
Festivitatea dedicată Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ, va putea fi vizionată cu transmisiune directă prin intermediul portalului Privesc.Eu și on-line pe pagina de Facebook a DGETS.
 
☎️Informații suplimentare pot fi solicitate la următoarea adresă de email: irc.chisinau@gmail.com sau la numărul de telefon: 069415308.