Finala Campionatului Deschis al municipiului Chișinău la fotbal pe plajă printre echipele de tineret

În Municipiul Chișinău continuă desfășurarea evenimentelor sportive. Astfel, invităm toți iubitorii de sport și mișcare la „Finala Campionatului Deschis al municipiului Chișinău la fotbal pe plajă printre echipele de tineret”. Competiția se va desfășura duminică, 17 septembrie, începând cu ora 10:00, pe Arena Beach Soccer FMF din Parcul „La Izvor”, terenul nr. 2.

Participanți ai evenimentului vor fi echipele de tineret Under 19 ale școlilor, cluburilor sportive din municipiul Chișinău și invitați din localitățile Republicii Moldova.

Scopul campionatului este popularizarea și dezvoltarea fotbalului pe plajă, perfecționarea măiestriei sportive, obținerea experienței competiționale și determinarea celor mai puternice echipe de fotbal pe plajă din municipiul Chișinău.

Programul competiției:

10:00 – Semifinala 1 1. FC „TINEREȚEA” –  FC „ALRAVO”

11:00 – Semifinala 2 2. FC „DĂNCENI” –  FC „BUDEȘTI”

12:00 – Meci pentru locul III

13:00 – Finala

14:00 – Premierea

Echipele învingătoare şi premiante a concursului vor fi menționate cu cupe, medalii, premii bănești și diplome oferite de către DGETS.

Campionatul este organizat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău, în colaborare cu Federația Sportivă de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova.